keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Pääsiäistreenailua

Pääsiäisen suunnitelmat muuttuivat radikaalisti perjantai aamuna kun Eino alkoi oksentamaan. Olin vähän sitä jo osannut odottaakin kun edellinen ilta meni mahakipua itkiessä. Onneksi kukaan muu perheestä ei tautia saanut. Lapsiperheen lainalaisuuksiin vain kuuluu se että toisen vanhemman täytyy sitten jäädä kotiin jos lapset on sairaana. Minulta jäi sitten perjantain bjj-treenit väliin ja sekös harmitti. Muutenkin aikataulut on nyt ollut minua vastaan enkä ole päässyt bjj-treeneihin moneen viikkoon.

Tauti meni onneksi ohi ja pääsimme lopulta koko perhe liikkeelle. Sunnuntaina kävin tyttöjen kanssa kokeilemassa kiipeilyä. Sitä mahdollisuutta oli odotettu jo pidemmän aikaa. 






Tytöt nauttivat kiipeilystä yhtä paljon kuin minäkin. Kävin kaksi vuotta sitten työkavereiden kanssa virkistäytymässä samassa paikassa ja silloin voimia riitti vain puoleen väliin seinää. Tällä kertaa onnistuin kiipeämään 12m korkeaa seinää ylös asti.

Maanantaina suuntasimme koko perheellä Oulun Kamppailuklubille. Emilia suunnitteli meille kuntopiirin ja omista valmentajistaan oppia ottaen (?) makoili tatamilla sillä aikaa kun me tehtiin kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja punnerrettiin. Niin ne valmentajat kuulema tekee.


Lopulta kävi niin että vain minä ja Jammu teimme kuntopiirin ja muut touhusi omiaan. Kovat treenit oli Emilia suunnitellut. Minäkin onnistuin kärrynpyörissä jo kohtalaisesti, vaikka en ole sitä taitoa koskaan aiemmin oppinut.





Kuntopiirin jälkeen tytöt temppuili tyhjällä tatamilla. Emilia voimisteli ja Eerika tanssi. Eino ja Jammu innostuivat nyrkkeilemään ja me muutkin saimme oppia vähän perusjuttuja.


2 kommenttia: